Hoe kies je de juiste Birkenstock schoenmaat online?Birkenshop maattabel

Birkenstocks vallen doorgaans 1 maatje groter uit dan andere schoenen. Daarom is het belangrijk om je voetlengte te meten. Hieronder vind je een handige tabel die je voetlengte (mm) omzet in de perfecte Birkenstock schoenmaat.

 

Hoe meet je nauwkeurig je voetlengte?

Laat je voetomtrek aftekenen in staande houding. Meet de lengte van de hiel tot de langste teen in millimeter. 

Birkenstock biedt je optimaal comfort als gans je voetzool binnen de opstaande rand van het voetbed zit. Maat gekend? Dan kan het kiezen beginnen!

 


4 reacties op “De juiste maat voor je Birkenstocks

 1. Avatar Colette hermans schreef:

  Ik werk als beenhouwer en hoor stalenneus in mijn schoen te dragen .mijn voeten zakken erg door .in de teenslippers draag ik maat 41 maar in de koelcel moet daar nog een sok bij de schoen moet ook goed afwasbaar zijn

  1. Lieve van Birkenshop Lieve van Birkenshop schreef:

   Dank voor je interesse in de professionals. Schoenen met stalen neus hebben we niet standaard in onze collectie. Helaas is de keuze hierin zeer beperkt. Er bestaan enkel witte afwasbare klompen die geschikt zijn voor beenhouwerijen. Deze vallen zeer ruim en zijn enkel verkrijgbaar op bestelling.

 2. Avatar Hilde Syroit schreef:

  Beste, ik draag al jaren Birkenstocks model gizeh en heb daarin altijd al de breedte regular gehad. Die passen perfect. ik heb ook een paar pantoffels regular n die zijn redelijk breed. Nu wil ik graag het model Arizona bestellen. Moet ik dan regular of smal voetbad kiezen ? Is er heel veel verschil in breedte?

  1. Lieve van Birkenshop Lieve van Birkenshop schreef:

   In Arizona zou ik je een smal voetbed aanbevelen. Via deze link leg ik je het verschil uit. Bekijk zeker het filmpje. https://birkenshop.be/hoe-bepaal-ik-de-juiste-maat-van-mijn-birkenstock/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *