Mijn Birkenstocks

Waarom ik koos voor Birkenstocks?

27655169 1929080254015489 407930692971084830 n

Birkenstocks zijn in de laatste tien jaar dé nieuwe hype geworden: ze bieden je voeten comfort en ondersteuning. Je voeten krijgen op een gemiddelde werkdag heel wat te verduren, maar toch zien we ze vaak over het hoofd wanneer het op verzorging aankomt. Daarom is het Birkenstock-verhaal nu zo’n succes: het maakt ruimte voor een nieuwe modetrend en je lichaam heeft er nog baat bij ook. We bekijken kort waarom ze zo goed zijn voor je voeten.

 

Zelf draag ik een Gizeh model: perfect voor de lente- en zomermaanden. Je voeten zijn bijna volledig bloot en kunnen ademen. Geen bandjes die beginnen te schuren en jou eindeloze blaren bezorgen. Ben je bang dat dit scenario jou te wachten staat? Dat zal zeker niet het geval zijn. Zelf krijg ik heel snel blaren, maar bij deze schoenen bleven ze weg.


Ken je dat brandend gevoel aan de onderkant van je hiel? Ik denk dat de heren dit gevoel ook wel herkennen na het dragen van kostuumschoenen, of heb ik het mis? Ja, ook ik ken dat gevoel, maar met Birkenstocks kan je het vermijden. Deze schoenen zijn namelijk zo ergonomisch dat ze je meer steun bieden, je voeten masseren en jou een betere lichaamshouding bezorgen.  

 

Na een volledige dag in gesloten schoenen rond te lopen willen jouw voeten ook eens ademen. Draag daarom thuis Birkenstocks als pantoffels (of je kan een paar pantoffels van Birkenstock aanschaffen). Heb je vaak last van koude voeten? Dan kan je voor de slippers zonder teenscheiding kiezen en je slippers gemakkelijk met kousen dragen.

Eigenlijk kan je Birkenstocks het hele jaar door dragen en bovendien gaan ze jarenlang mee. Ik denk dat ik mijn slippers al een jaar of 5 draag en ze zien er nog steeds als nieuw uit.

 

Een tip die ik meegeef aan mensen die de hele dag rechtstaan: trek je spannende schoenen uit na het werk, doe Birkenstocks aan en laat je voeten ademen. Je voeten zijn er je heel dankbaar voor.

 

Deze blog is geschreven door een klant van Birkenshop. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *